Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Π. ΤΖΑΜΑΛΑ ΕΠΕ, ELFA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ , παράγει έτοιμα κατεψυγμένα φαγητά υψηλής ποιότητας με συνταγές απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής, σε ατομικές μερίδες και μαζικής εστίασης-catering. Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στο Ρωμέικο Λιβαδειάς. Η μονάδα παραγωγής- εργοστασίου, καλυμμένου χώρου 1100 τμ είναι κτισμένη σε ιδιόκτητο οικόπεδο 8000 τμ. Είναι εξοπλισμένη με μία τεχνολογικά άρτια κουζίνα μεγάλης δυναμικότητας 5000 μερίδων ανά 8ωρο, σύγχρονους χώρους παραγωγής και τυποποίησης καθώς και αποθηκευτικούς χώρους παραλαβής και παράδοσης εμπορευμάτων, ξηρού, νωπού και κατεψυγμένου φορτίου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις πιστοποίησης του συστήματος ISO 22000:2005 που αφορά την υγιεινή και ασφάλεια του προϊόντος. Επιπλέον εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2008

  • Η τεχνολογία Βlast Chiller, όπου τα τρόφιμα ψύχονται κοντά στους 0 °C και στη συνέχεια καταψύχονται στους θαλάμους ταχείας κατάψυξης μέχρι τους -18 °C εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα είναι πλήρως απαλλαγμένα από κάθε μικροβιακό φορτίο, έτοιμα να πάνε στο τραπέζι του καταναλωτή νόστιμα, υγιεινά και ολόφρεσκα σαν να μαγειρεύτηκαν εκείνη τη στιγμή.
  • Το επιλεγμένο και έμπειρο προσωπικό μας, άνθρωποι με ιδιαίτερη γνώση του προϊόντος και υπευθυνότητα προς τον πελάτη, επιλέγουν πάντα εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, και με γνώμονα την ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές στη διαδικασία προετοιμασίας των πρώτων υλών και παραγωγής, εξασφαλίζουν ποιότητα, νοστιμιά και άρωμα σε όλες τις συνταγές μας.
  • Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς καθώς και τις εκτός Ελλάδας αγορές, τόσο από πλευράς όγκου παραγωγής αλλά και διαφορετικών επιλογών FOODSERVICE, όπως συσκευασία CATERING 2500 γρ και ατομικές μερίδες 400 γρ για επαγγελματική χρήση, καθώς και ατομικές μερίδες 400 γρ για καταστήματα λιανικής πώλησης, μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για όλη την γκάμα των προϊόντων μας.

Δίπλα σας

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες και συνεργάτες μας όπως νοιαζόμαστε και για την οικογένειά μας, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι μόνο το καλύτερο αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι σας. Σκοπός της εταιρίας μας είναι να παρέχει ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.